Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Origin [Wirtualne Życie] - SPRAWDŹ !

A.Morine

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 77
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Hym.... coś się robi dużo takich serwerów :) Będzie własny launcher? Jeśli nie, to na 100% zagram :D

17abys.png              

"Haters gonna hate hate hate hate"

Opublikowano

Launcher oczywiście będzie, na chwile obecną waży 90 mb - Działa na Windows XP/Vista/7 32/64 bit.

Chciał bym tylko przypomnieć iż wszystko jest napisane od 0 przez naszą ekipe, nie ma tu ani jednego moda czy też pluginu z internetu.

Pozdrawiam.

Opublikowano

Szacunek za to co macie w planach grałem na podobnym ale o 50% słabszym ;(

Licze że bd to wyje*bany serwer z tego co tu piszecie zapowiada się zaje*biście

Opublikowano

Szacunek za to co macie w planach grałem na podobnym ale o 50% słabszym ;(

Licze że bd to wyje*bany serwer z tego co tu piszecie zapowiada się zaje*biście

Gwarantuje Ci że nie ma innego podobnego serwera, u nas prowadzisz "prawdziwe życie".

Właśnie piszemy system "potrzeb" - chyba każdy wie o co chodzi.

Pozdrawiam.

Opublikowano

A może by tak jakieś screeny ? napewno zagram jeśli wystartuje :>

Pozartm pare pytań:

Czy serwer będzie na W-L?

Czy na tym serwerze będzie co robić? tzn. żeby nie było ja wszędzie czyli wchodze na serwer kupuje dom zarabiam kase i już nie a co robić,,,

Czy będzie premium?

Może by tak parametry maszynki jak już wykupiona i ile slotów :>

Opublikowano

A może by tak jakieś screeny ? napewno zagram jeśli wystartuje :>

Pozartm pare pytań:

Czy serwer będzie na W-L?

Czy na tym serwerze będzie co robić? tzn. żeby nie było ja wszędzie czyli wchodze na serwer kupuje dom zarabiam kase i już nie a co robić,,,

Czy będzie premium?

Może by tak parametry maszynki jak już wykupiona i ile slotów :>

1. Nie, serwer nie będzie posiadał White List, jednak by zagrać na naszym serwerze musisz się zarejestrować na naszym forum które będzie podane jako IP serwera a później założyć postać - wybierasz imię i nazwisko (zagraniczne) np. Tony Makinen, wiek, wykształcenie oraz podstawowe informacje.

2. Na serwerze będzie masa, dosłownie masa atrakcji a rozgrywka jest niesamowicie wciągająca. Przyjeżdżasz do miasta, na początku szukasz pracy oraz wynajmujesz pokój w najbliższym hotelu na kilka dni i szukasz pracy.

Masz pracę, zarabiasz - zarabiasz, kupujesz mieszkanie, samochód, nowe ubrania, akcesoria - możesz również kupić firmę itd.

3. Slotów będzie 200.

Opublikowano

Jak zagrasz na serwerze to dostaniesz sporo kasy , lecz nie za free bo zapracowac musisz .

Lecz kiedy chętny do roboty jesteś dziś rusz do pracy już dziś !

Będziesz pracować aż do 67 roku życia jak to w Polsce bywa !

Lecz jak umiesz kraść i oszukiwać jak to w Minecraft bywa już oszukuj graczy małych .

I bądź przez policje ścigany i uciekaj na autobus zarabiac na banany :D .

Koniec :D .

@topic

Takie pytanko będzie można być złodziejem ??

Wróciłem.
664501451058467508490.png

Opublikowano

Tak, odgrywasz kogo chcesz.

Wszystko trzeba będzie robić wg. zasad, na forum będzie pełno poradników dot. rozgrywki na naszym serwerze.

Jedna najważniejsza zasada, nie rób na serwerze tego co nie zrobił byś w prawdziwym życiu, np. tłuczenie przechodniów (graczy) bez powodu na ulicy.

Bez paniki, nauczycie się :)

Opublikowano

Byłem, na serwerze, napisałem do Morine na pw i dał mi wejściówkę na 20 minut - powiem jedno, jest zajebiście i taki serwer chyba jeszcze nie powstał.

Ogromna metropolia, pełno sklepów, pociągi i autobusy które same się przemieszczają, chodzi mi o to że np.

Jedzie autobus na przystanek, stoi na nim 30 sekund tak żebyśmy mieli czas wsiąść i jedzie dalej.

Sygnały świetlne, nawet sa fotoradary - przekroczysz prędkość i robi Ci się białe tło na 0,5 sekundy - kasa sama Ci

się "zżera" z portfela a gdy nazbierasz za duzo punktów karnych prawko wygasa.

Benzyne trzeba też tankować, ogólnie w mieście jest pełno kiosków, sklepów itd. Ale potrzebni są zatrudnieni gracze

żeby mogli to sprzedawać :D

MISTRZOWSKI SERWER.

Opublikowano

Widze , kolejny Leprime czy jakos tak.Nie wieżcie mu , ja zauważyłem że nick : A.Morine jest podejrzany , a może jeszcze G.User ?Widzicie A. , G. , zresztą była już taka prezentacja na forum.To samo , serwer prezentowal sie super...ale ona na serio nie istnial.Potem bylo cos w stylu:

Byłem, na serwerze, napisałem do Morine na pw i dał mi wejściówkę na 20 minut - powiem jedno, jest zajebiście i taki serwer chyba jeszcze nie powstał.

Ogromna metropolia, pełno sklepów, pociągi i autobusy które same się przemieszczają, chodzi mi o to że np.

Jedzie autobus na przystanek, stoi na nim 30 sekund tak żebyśmy mieli czas wsiąść i jedzie dalej.

Sygnały świetlne, nawet sa fotoradary - przekroczysz prędkość i robi Ci się białe tło na 0,5 sekundy - kasa sama Ci

się "zżera" z portfela a gdy nazbierasz za duzo punktów karnych prawko wygasa.

Benzyne trzeba też tankować, ogólnie w mieście jest pełno kiosków, sklepów itd. Ale potrzebni są zatrudnieni gracze

żeby mogli to sprzedawać :D

MISTRZOWSKI SERWER.

Radze wam nie wieżcie mu.On się pewno teraz tylko z Was śmieje.

Jak nie wieżycie to nie wieżcie , prędzej czy póżniej sami sie przekonacie.

Bo ja nie będe wieżyć dopóki nie zobacze.

P.S Ten serwer ma nazwe jak ten program od EA do gier ''Origin''

Jeżeli pomogłem kliknij Lubię to lub daj DIAXA !

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...